Kedves Szülők! Kedves Diákunk!

A 119/2020. (IV.16.) Kormányrendelet 4.§ (4) bekezdés értelmében intézményünk honlapján elérhető a formanyomtatvány, mellyel a vizsgázó kérheti az elfogadott vizsgajelentkezésének törlését vagy megváltoztatását. A kitöltött nyomtatványt iskolánk e-mail címére, legkésőbb 2020. április 21-ig lehet benyújtani. A határidő elmulasztása jogvesztő. A kérelemmel kapcsolatos hiánypótlásnak nincs helye.

119-2020-VI-16-kormányrendelet szerinti kérelem.pdf

119-2020-VI-16-kormányrendelet szerinti kérelem.docx

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az iskolapszichológusi szolgáltatás az alábbi módon szerveződik át igazodva az újonnan életbe lépő rendelkezésekhez:

  • Mivel a diákok nem mehetnek az iskola területére, így a gyermekek pszichológiai ellátása sem valósítható meg iskolai kereteink között.
  • A mindenki számára sok kihívást tartogató élethelyzet sok új megoldandó feladattal jár a hétköznapokban. Amennyiben tudok segíteni a felmerülő problémák kezelésében: otthoni feladatszervezés, bezártsággal kapcsolatos nehézségek, hatékony tanulás, szorongások kezelése, forduljanak hozzám bizalommal.
  • A szülők és a diákok telefonon vagy online formában, messengeren, viberen, e-mailen kereshetnek konzultáció céljából.

Ammennyiben kérdésük van, vagy konzultálni szeretnének velem, telefonon kereshetnek a 20/3975430-as telefonszámon, a katakereszti@gmail.com email-címen, Messengeren, Viberen.

Mindenkinek sok erőt, kitartást, és egészséget kívánok a következő időszakhoz!

Üdvözlettel:

Kereszti Katalin

Iskolapszichológus